Prijzen & levering

Prijzen & levering

22 juni 2022

Zoals iedereen dagelijks merkt aan de pomp, in de supermarkt en op de energierekening stijgen de prijzen overal. De logica ontbreekt soms volledig, maar we zullen het ermee moeten doen. De meeste vechtsport producten en kleding komt uit Azië. We zien helaas dat de productiekosten zijn gestegen, maar vooral de transportkosten om het spul hier te krijgen. Daarnaast kampen ook fabrieken in Azië met aanvoerproblemen en onvoldoende personeel.

Kravwinkel kan alleen nog maar de prijzen beheersbaar houden en marges voor clubs enigszins garanderen door zeer groot in te kopen. Maar dan nog ontkomen we er mogelijk niet aan om de prijzen een beetje te verhogen.

We zijn qua levering afhankelijk van vele factoren en onze leveranciers hebben veel meer klanten dan IKMF of Kravwinkel. We zullen dus moeten wachten tot we aan de beurt zijn en er ruimte is in een vliegtuig of een schip.

We hebben al bestellingen uitstaan, maar de levertijden op dit moment zijn 3 tot 4 maanden en het kan dus betekenen dat we voor die tijd door onze voorraad heen zijn. Op dit moment (juni '22) kunnen we al niet meer bulk orders voor broeken afhandelen voor clubs omdat onze voorraad voor hun nu op is. We vragen dus om begrip en geduld omdat ook wij gewoon slachtoffer zijn van deze wereldwijde ontwrichting.