Examenstress

Examenstress

24 mei 2022

Zo rondom de tijd de er weer examens zijn voor Krav Maga zien we in de shop verhoogde activiteit. Uiteraard veel bestellingen betreft kleding en uitrusting, maar vaak ook gepaard met een bijgaand schrijven. Of we wel even haast willen maken want men heeft over een paar dagen examen.

Wanneer men begint met het trainen van Krav Maga staat in het reglement dat men niet alleen verplicht lid moet worden van de bond, maar ook dat men eerst het IKMF uniform aanschaft om in te kunnen trainen.

Nu snappen wij best wel dat de club hun eigen producten en shirts wil verkopen, maar dit geeft dus onnodig stress als men er vlak voor het examen op gewezen wordt dat het dragen van het uniform verplicht is en men niet in club tenue mag verschijnen.

Nu is er opeens haast en stress.

Misschien is het gewenste product op, of zijn wij een paar dagen weg ( de shop is slechts 2 dagen p/wk bemand) en dan komt jouw bestelling misschien te laat binnen.

Bestel jouw IKMF kleding bij aanvang van je training in de club en niet vlak voor je examen. 

Bij kinderen zijn we hetzelfde gebeuren. Deze trainen al twee jaar voordat ze voor het eerst naar een centraal examen gaan. Ouders in een stress omdat hun kids het juiste uniform niet dragen. Fout van de club die het belangrijker vond om eerst hun eigen shirtjes te verkopen aan de ouders en vlak voor een examen opeens met dit nieuws komen en ouders op kosten jagen. 

Of wij van Kravwinkel maar even met spoed willen leveren.

Wij doen uiteraard ons best om uw bestellingen tijdig af te handelen maar houdt rekening met het feit dat de webshop slechts 2 dagen per week bemand is.

Kravwinkel is geen fulltime webshop maar wij doen dit naast ons werk erbij.

Bestel op tijd en voorkom stress.