Examenstress

Examenstress

10 november 2023

Zo rondom de tijd de er weer examens zijn voor Krav Maga zien we in de shop verhoogde activiteit. Uiteraard veel bestellingen betreft kleding en uitrusting, maar vaak ook gepaard met een bijgaand schrijven. "Of we wel even haast willen maken want ik heb over een paar dagen examen."

Wanneer men begint met het trainen van Krav Maga staat in het reglement van de bond (en als het goed is ook van de club) dat men niet alleen verplicht lid moet worden van de bond, maar ook dat men eerst het IKMF uniform aanschaft.

Het IKMF uniform is niet optioneel, maar bij aanvang verplicht voor alle leden jong en oud.

Het is geen probleem dat de clubs ook hun eigen producten en shirts willen  verkopen, maar dit levert soms onnodig stress als men pas vlak voor het examen erop gewezen wordt dat het dragen van het IKMF uniform op een examen verplicht is en men niet in club tenue mag verschijnen.

Dan is er opeens haast en stress.

Of wij van Kravwinkel maar even met spoed willen leveren!

Misschien is het gewenste product op, of zijn wij een paar dagen weg of met vakantie en dan komt jouw bestelling misschien te laat binnen.

Onze tip aan Krav Maga studenten... Bestel jouw IKMF kleding bij aanvang van je training in de club of in onze webshop en niet vlak voor het examen. 

Wij zijn uiteraard erg blij met uw bestelling en doen uiteraard ons best om uw bestellingen tijdig af te handelen.  

Houdt u a.u.b. ook rekening met het feit dat wanneer iedereen tegelijk gaat bestellen de voorraad op kan zijn en dat de webshop maar 2 dagen per week bemand is. Kravwinkel is geen fulltime webshop maar wij doen dit naast ons werk erbij.

Bestel op tijd en voorkom stress en teleurstelling.