Retour of ruilen

Bij Kravwinkel.nl geldt: niet goed, geld terug.

De enige voorwaarde die wij stellen is dat alle artikelen ongebruikt, in originele staat en in de originele verpakking zijn. Natuurlijk mag u de artikelen passen. Als ze niet bevallen dan mag u ze zonder opgaaf van reden retour sturen. 

Meten = Weten. Koop niet op de gok. Kleding maten kunnen per merk of zelfs per stof erg verschillen. Bij de meeste producten staat een maattabel in de shop. Kijk ook in de club bij een mede student van gelijk postuur wat deze draagt betreft maat of pas het binnen de club. 

Wanneer wij een fout maken in de afhandeling van uw bestelling, nemen wij de retour verzendkosten en de naar uw huis verzendkosten van de nieuwe bestelling voor onze rekening. We betalen de retour kosten aan u terug nadat wij de retour/ruil zending ontvangen hebben. 

BELANGRIJKE VOORWAARDEN VOOR HET RETOURNEREN

• Het artikel moet als nieuw zijn en in de originele verpakking retour gestuurd worden.

• Retourneren kan binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling

• Het artikel dient compleet te zijn, onbeschadigd en niet gedragen (uiteraard mag gepast worden met uitzondering van mond en kruisbeschermers.)

• Het artikel dient voorzien te zijn van de originele kaarten/labels

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige aankoopbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. 

De kosten voor retour van u thuis naar Kravwinkel.nl zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 7,68 per pakket of € 4,85 voor brievenbus pakje. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. 

Tarieven Postnl 

RETOUR VIA DE POST

Verpak de bestelling samen met het RETOURFORMULIER goed en breng het pakket naar het postkantoor. Gebruik hiervoor het adres label uit het retourformulier.

Stuur het artikel of de artikelen altijd goed verpakt terug (in de originele verpakking, netjes ingepakt).

Gedragen of beschadigde artikelen kunnen wij niet retour nemen.

Prijskaartjes en artikelkaartjes mogen niet worden verwijderd van de artikelen.

Bij retourneren worden alleen compleet en onbeschadigde artikelen geaccepteerd en in een stevige verpakking. 

RUILEN 

Het ruilen van een artikel voor hetzelfde artikel in een andere maat of kleur is mits op voorraad mogelijk bij Kravwinkel.nl. 

Je retourneert je bestelling binnen de zichttermijn, volgens de normale retourprocedure.

Wij zullen u het aankoopbedrag aan u terugstorten waarna u in de shop het juiste product/maat kunt bestellen.

U kunt het retour formulier hier downloaden (klik hier)