Nieuws

Down
Levertijd
01 oktober 2022

Levertijd

Bij Kravwinkel leveren we doorgaans uit eigen voorraad en daarom is wat in de shop staan ook daadwerkelijk leverbaar. We zien steeds vaker webshops die levering uitbesteden (dropshipping) en zelf geen of onvoldoende voorraad hebben. Er zijn ook hele grote webshops zoals wehkamp, bol, coolblue, enz., die zeer snel kunnen leveren omdat ze grote distributiecentra bezitten. Wij werken twee dagen per week vanaf de zolder. Dat betekent dat onze klanten een beetje geduld moeten hebben. 

Lees verder

Bezorger gemist?
08 juli 2022

Bezorger gemist?

Voorheen was het zo dat een bezorger netjes een briefje door de brievenbus deed met het bericht " wij hebben u gemist, u kunt uw pakje afhalen op het postnl punt"

Dat bleek toch nog teveel moeite en dus heeft PostNL besloten dat vanaf 1 Juli deze vorm van service ook nog de deur uit te doen en u voortaan middels een pushbericht in de PostL app te informeren over waar uw pakje zich bevindt.

Lees verder

Examenstress
24 mei 2022

Examenstress

Zo rondom de tijd de er weer examens zijn voor Krav Maga zien we in de shop verhoogde activiteit. Uiteraard veel bestellingen betreft kleding en uitrusting, maar vaak ook gepaard met een bijgaand schrijven. Of we wel even haast willen maken want men heeft over een paar dagen examen.

Lees verder