Nieuws

Down
Bokshandschoenen
30 januari 2024

Bokshandschoenen

Het aanschaffen van je bokshandschoenen.
Een belangrijk onderdeel van het krav maga zijn je (kick)bokshandschoenen. Maar hoe bepaal je jouw maat (kick)bokshandschoenen? Hier kom je alles te weten over welke maat (kick)bokshandschoenen je nodig hebt.

Lees verder

Examenstress
10 november 2023

Examenstress

Zo rondom de tijd de er weer examens zijn voor Krav Maga zien we in de shop verhoogde activiteit. Uiteraard veel bestellingen betreft kleding en uitrusting, maar vaak ook gepaard met een bijgaand schrijven. Of we wel even haast willen maken want men heeft over een paar dagen examen.

Lees verder

Nieuwe shirts IKMF
24 april 2023

Nieuwe shirts IKMF

Al jaren vragen instructeurs en studenten of het verplichte witte shirt niet vervangen kan worden door een andere kleur, zwart ofzo..

Volgens de reglementen van de IKMF is de kleur zwart voorbehouden aan instructeurs en wit voor de studenten zodat voor iedereen in een oog opslag duidelijk is wie de instructeur is in een les. 

Na ruim 20 jaar gaan we dat veranderen...

Lees verder

Bezorger gemist?
08 juli 2022

Bezorger gemist?

Voorheen was het zo dat een bezorger netjes een briefje door de brievenbus deed met het bericht " wij hebben u gemist, u kunt uw pakje afhalen op het postnl punt"

Dat bleek toch nog teveel moeite en dus heeft PostNL besloten dat vanaf 1 Juli deze vorm van service ook nog de deur uit te doen en u voortaan middels een pushbericht in de PostL app te informeren over waar uw pakje zich bevindt.

Lees verder